Razstava Picasso: Črka v risbo

POMEMBNO OBVESTILO!

Zaradi premajhnega števila prijavljenih moramo žal odpovedati ogled razstave. Bomo pa poskusili ponovno januarja ali februarja 2022.  O točnem datumu vas bomo pravočasno obvestili.

V soboto, 11. decembra 2021, vabimo na voden ogled razstave PICASSO: ČRKA V RISBO v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova v Ljubljani.

Razstava je poklon Pablu Picassu (1881-1973), enemu najpomembnejših umetnikov vseh časov in pionirju umetnosti 20. stoletja. Na ogled so njegove ilustracije, ki so nastale okoli sredine prejšnjega stoletja in ki kažejo, kako je Picasso, tudi z vidika grafičnih tehnik, lahko pristopil k vprašanju ilustriranja različnih literarnih zvrsti oziroma ilustrirane knjige.

Potem pa bo na voljo čas za sprehajanje po predprazničnem mestu, ki se decembra odene v pravljično podobo in zažari v čarobnih lučkah, ki očarajo vsakega obiskovalca.

Predviden odhod avtobusa ob 12h  (Portorož, Izola, Koper) in povratek iz Ljubljane  med 19h in 20h – točno uro bomo javili naknadno !

Cena vstopnice z vodenjem znaša 3,00 Eur/osebi, cena avtobusa pa:   9,00 Eur/osebi pri min 40 potnikih, 11,00 Eur/osebi pri min 35 potnikih, 13,00 Eur/osebi pri min 30 potnikih, 15,00 Eur/osebi pri min 25 potnikih.

Prijavite se lahko na : info@petermartinc.org  (Alenka Mikuž: 031 622 501).

Obvezno je izpolnjevati pogoj PCT, ki velja skupaj z veljavnim osebnim dokumentom! Na avtobusu in v vseh notranjih prostorih je treba nositi masko. Seveda pa bomo sproti spremljali tudi Covid situacijo!

Denar za avtobus in vstopnice bomo pobirali na avtobusu, zato prosimo, da imate pripravljen točen znesek, katerega vam bomo pravočasno javili !

Prijazno vabljeni!

Neva Zajc in Alenka Mikuž

Komentiranje zaprto.