Tečaji francoščine

V ponedeljek, 5. julija 2021, se začenja poletna šola francoskega jezika.

Zbrali sem bomo med 8.30 in 8.50 na Osnovni šoli Dante Alighieri v Izoli, Ulica Oktobrske revolucije 10.

Pred glavnim vhodom v šolo (nasproti Zdravstvenega doma Izola) vas bodo pričakale učiteljice. Prosimo, da prvi dan spremite otroke do vrat šole. Dejavnosti se bo začele ob 9. uri. Učenci, ki so naročili kosilo, ga bodo dobili v šoli.

Učenci naj s seboj prinesejo puščico s škarjami, kakšno pisano revijo, iz katere bodo lahko izrezovali, in fotografije – svojo in svoje družine.

Za letošnjo poletno šolo francoščine na OŠ Dante Alighieri v Izoli bo veljal ta hišni red:

šolska vrata so ves čas zaprta, otroke pričakamo pred šolo in jih potem spremljamo ves čas, takoj ob vstopu v šolo si je treba razkužiti roke, maske so obvezne za vse (otroke in učiteljice) do učilnice in v skupnih prostorih, v razredu imajo maske samo učiteljice in učenci v skupini starejših (od 5. do 9. razreda, v delavnicah lahko učiteljice za potrebe pouka masko snamejo (flavta), otroci so razdeljeni v dve skupini (mlajši in starejši), vsaka postane svoj mehurček,  malico (sadje) dobijo otroci ločeno – skupina mlajših ob 9.25, skupina večjih ob 10.30 (pojejo v razredu, v svojem mehurčku),- na kosilo gredo otroci ločeno (v svojem mehurčku).

Prilagamo izjavo o zdravju otrok in glede slikanja. Podpisano izjavo prinesite s seboj v ponedeljek.

Poletna šola francoskega jezika 5. – 9. julij 2021

Osnovna šola Dante Alighieri, Izola

Kulturno društvo Peter Martinc učencem osnovne šole tudi letos nudi možnost, da v sproščenem okolju ob različnih vodenih dejavnostih pridobijo osnove francoskega jezika in kulture ali pa nadgradijo že pridobljeno znanje.   V popoldanskem delu programa imamo delavnice, enkrat tudi kuharsko.

Poletna šola bo trajala en teden, od ponedeljka, 5. julija do petka, 9. julija 2021 na Osnovni šoli Dante Alighieri v Izoli.

Učenje jezika bo povezovalo vse dejavnosti. Poleg 20 ur jezikovnega učenja se bomo posvetili glasbi, likovnim dejavnostim in igri. Otroci bodo lahko tudi kosili. Zanje bodo skrbeli pedagogi, učitelji francoščine in umetnostnih vsebin ter izkušeni spremljevalci.

Okvirna cena poletne šole za vzgojno, izobraževalno in prostočasno dejavnost je, glede na obliko, ki jo boste izbrali, lahko različna. Ponujamo vam tri možnosti:

  • celodnevno šolo s kosilom (9.00 – 15.30) – 145 €
  • dopoldansko šolo s kosilom (9.00 – 13.00) – 100 €
  • dopoldansko šolo brez kosila (9.00 – 12.00) – 90 €.

Cene so lanske in okvirne, zaradi ukrepov po epidemiji bodo lahko nekoliko spremenjene.

Za vse nadaljnje informacije smo na voljo na naslovu info@petermartinc.org ali po telefonu: 041 692 389 (Neva Zajc). Prijave bomo zbirali do 15. 6. 2021.

 

Komentiranje zaprto.