Pro bono ambulanta

hipokratova prisegaNaš član, dr. Stanislav Mahne je pobudnik ureditve pro bono ambulante za osebe brez zdravstvenega zavarovanja v Kopru in je tudi njen nosilec. Skupaj z medicinsko sestro bo paciente sprejemal ob torkih popoldan. Tudi v Kopru je vse več ljudi, ki nimajo prihodkov in zdravstvenega zavarovanja. Pobudniki pro bono ambulante, ki deluje pod okriljem koprskega zdravstvenega doma, upajo, da se bodo splošni ambulanti nekega dne pridružili tudi strokovnjaki s področja psihiatrije, psiholog, ginekolog, zobozdravnik.

Primorski medijo so dr. Stanislava Mahneta predlagali za osebnost Primorske. Glasujte zanj!

Kako glasujete?

–         Z glasovnico, objavljeno v Primorskih novicah  (v soboto, ponedeljek in torek). V uredništvu Primorskih novic jih bodo zbirali le do vključno srede, 30. aprila 2014.

–         Do srede, 30. aprila, opolnoči, lahko oddate svoj glas po avtomatski telefonski številki 090/936 096. Klic iz stacionarnega omrežja stane 0,39 evra.

–         Do srede opolnoči lahko glasujete tudi na spletni strani www.primorske.si (rdeči kvadratek na desnem robu).

Glasujete lahko tudi na Radiu Koper v živo ob 11. uri, s SMS sporočili na številko 031/636-999 in na elektronski naslov: osebnostprimorske@rtvslo.si.

Komentiranje zaprto.