VAN GOGH v muzeju Revoltella v Trstu

Dragi člani in drugi prijatelji umetnosti!

Vabimo vas, da en aprilski popoldan preživite malo drugače in se nam v soboto, 13. aprila ali nedeljo, 14. aprila 2024 pridružite na vodenem ogledu (v italijanskem jeziku) razstave

VAN GOGH v muzeju Revoltella v Trstu.

Razstava, ki jo kurirata Maria Teresa Benedetti in Francesca Villanti, je nastala v sodelovanju z muzejem Kröller-Müller iz Otterla. Dokumentira celotno slikarjevo ustvarjalno pot v štirih sklopih in v kronološkem vrstnem redu. Začenja jo njegovih prvih pet let delovanja, ko se je osredotočal na temačne pokrajine svoje mladosti in figure, predane delu na zemlji. V tem obdobju je Van Gogh upodabljal sejalce, pobiralce krompirja, drvarje in kmečke žene pri domačih opravilih. Podaljšali smo rok za prijave do 20. 3. 2024!

Na voljo sta dva datuma:

sobota, 13. april 2024

nedelja, 14. april 2024

Predvideni odhodi avtobusa – velja za oba dneva enako:

ob 15:00 – parking Street tour Portorož

ob 15:10 – AP Izola

ob 15:25 – Markovec

ob 15:30 – Prisoje

ob 15:40 – ex-Soča Koper

Po prihodu v Trst gremo najprej na voden ogled razstave, potem pa bo na voljo nekaj prostega časa. Povratek domov v večernih urah.

Cena vodenega ogleda razstave skupaj s prevozom in vstopnico je 37 EUR po osebi in velja pri min 40 osebah. Nečlani doplačajo 5 EUR po osebi.

Vključeno v ceni: prevoz s turističnim avtobusom, vstopnina ter voden ogled razstave v italijanskem jeziku, slovenski spremljevalec, DDV in organizacija izleta.

Prijave na info@petermartinc.orgrok smo podaljšali: do 20. 3. 2024 in plačila do 25. 3. 2024!

 Ob prijavi je treba navesti: željeni datum, ime, priimek, telefon, kraj vstopa!

Komentiranje zaprto.