TEČAJ FRANCOŠČINE V CENTRE INTERNATIONAL D’ANTIBES, FRANCIJA 23. – 29. APRIL 2023

Kulturno društvo Peter Martinc v sodelovanju s Centre international d’Antibes (www.cia-france.com) organizira tečaj francoščine v Franciji za dijake in dijakinje (tudi študente in študentke) od sobote, 23. do nedelje, 29. aprila 2023. Če pa vas tečaj ne zanima, se nam lahko pridružite kot turist. Odhod iz Kopra z avtobusom.

Standardni tečaj (20 šolskih ur po 45 minut, od ponedeljka do petka) poteka v zaključeni skupini, organizirane so ekskurzije in izleti. Nastanitev v rezidenci Castel Arabel (6 noči), polni penzion. Skupina ima spremljevalca (načeloma je to profesor/ica, ki je z njimi od odhoda iz Kopra, ves čas v Antibesu in do povratka v Koper) in avtobus, ki skupino pripelje v Antibes in nazaj, vozi v šolo in nazaj ter na izlete.

Če pa vas tečaj ne zanima, vam ponujamo počitnice v tem prelepem okolju z bivanjem v hotelu v centru mesta in z izleti v bližnje kraje, ki so navdihovali številne umetnike. Vse podrobnosti najdete v priloženem programu. Antibes turisti23(2)

Zaradi velikega zanimanja priporočamo, da se za rezervacijo odločite čim prej.

Prijave na info@petermartinc.org čimprej oziroma do zapolnitve prostih mest! Dodatne informacije: Breda Zužič Žerjal, 041 897 755, Alenka Mikuž, 031 622 501.

Slike s prejšnjih tečajev si lahko pogledate na: www.petermartinc.org in fb kdpetermartinc.

Komentiranje zaprto.