Poletna šola francoskega jezika – 29. junij do 3. julij 2020

Je parle français

V ponedeljek, 29. 6. 2020 se začenja poletna šola francoskega jezika. Zbrali sem bomo med 8.30 in 8.50  na Osnovni šoli Vojka Šmuc v Izoli, Prešernova c. 4. Pred glavnim vhodom v šolo oziroma prvo stavbo, kamor pridete s Prešernove ulice ali z Ulice Oktobrske revolucije, vas bodo pričakale učiteljice.  

Dejavnosti se bo začele ob 9. uri. Učenci, ki so naročili kosilo, ga bodo dobili v šoli. Učenci naj s seboj prinesejo puščico s škarjami, kakšno pisano revijo, iz katere bodo lahko izrezovali, in fotografije – svojo in svoje družine.

Vabimo v poletno šolo francoskega jezika za osnovnošolce, ki bo potekala od 29. junija do 3. julija 2020 na Osnovni šoli Vojke Šmuc, Izola.

Kulturno društvo Peter Martinc učencem osnovne šole tudi letos nudi možnost, da v sproščenem okolju ob različnih vodenih dejavnostih pridobijo osnove francoskega jezika in kulture ali pa nadgradijo že pridobljeno znanje.

Za vse nadaljnje informacije smo na voljo na naslovu info@petermartinc.org ali po telefonu: 041 692 389 (Neva Zajc). Prijave bomo zbirali do srede, 24. junija 2020!

2020 OŠ vabilo in program in prijavnica

Prosimo vas, da prijavnico pošljete po elektronski pošti na naslov: info@petermartinc.org.

Komentiranje zaprto.