Novoletna delavnica za otroke – prestavljena

novoletne-voscilnice8NUJNO OBVESTILO!

sporočamo, da je delavnica prestavljena na Osnovno šolo dr. Aleš Bebler – Primož Hrvatini, Hrvatini 137, 6280 ANKARAN, kjer tudi poteka tečaj francoščine za osnovnošolce.

Delavnici bosta dve, v ponedeljek, 18. decembra in v sredo, 20. decembra 2017 od 13.35 do 15.10 v učilnici matematike (zraven jedilnice in knjižnice). Delavnici sta brezplačni.

_________________________________

Kulturno društvo Peter Martinc organizira novoletno delavnico za otroke, ki so že obiskovali naše tečaje ali ki jih obiskujejo letos, pa tudi za vse druge, ki jih francoščina zanima.Delavnica bo v našem kotičku, Čevljarska ulica 22, v Kopru, v soboto, 16. decembra 2017, ob 10.00 in bo trajala dve uri.Delavnico bo vodil slikar Vianney Lefebvre, ki ste ga nekateri že spoznali v poletni šoli. Izdelovali bomo novoletne voščilnice in okraske ter spoznali in se naučili pesmico.Prijavite se po elektronski pošti na info@petermartinc.org do ponedeljka, 11. decembra 2017. Prispevek za material in čaj je 4 €. Delavnico bomo izpeljali, če bo dovolj prijav, zato vas prosimo, da ne čakate do zadnjega trenutka.

Komentiranje zaprto.