Il Tempo di Giacometti – Da Chagall a Kandinsky – vabilo na razstavo

GIACOMETTI-01POMEMBNO OBVESTILO: Verona – izlet in ogled razstave prestavljen na 4. april 2020.

Vabimo vas, da se nam v soboto, 7. marca 2020, pridružite na izletu v Verono, kjer si bomo ogledali razstavo Il Tempo di Giacometti – Da Chagall a Kandinsky, Capolavori della Fondazione Maeght (Palazzo della Gran Guardia Verona).

Po prihodu v Verono gremo najprej na voden ogled razstave (v italijanskem jeziku). Ogledali si bomo dela (skulpture, slike, risbe) kiparja in slikarja Alberta Giacomettija (L’homme qui marche, La femme de Venise…). Na razstavi so ob njegovih delih na ogled tudi dela drugih mojstrov iz istega obdobja (Braque, Chagall, Mirò, Kandinsky, Derain, Léger). Vse umetnine so last Fondacije Maeght. Po ogledu bomo imeli do poznega popoldneva čas za individualno odkrivanje »mesta zaljubljencev«. Domov se bomo vrnili v poznih večernih urah.

Odhod avtobusa: 6:30 parking Street tour v Luciji
6:40 AP Izola

6:50 Markovec (ex trafika Mojca)

6:53 Prisoje
7:00 ex-Soča Koper

Cena po osebi: 50,00 Eur (min 40 oseb), 55,00 Eur (min 35 oseb), 65,00 Eur (min 30 oseb). Cena vključuje prevoz s turističnim avtobusom po programu, vstopnino na razstavo z vodenim ogledom v italijanskem jeziku, slovenskega spremljevalca, DDV in organizacijo izleta.

Prijave sprejemamo na info@petermartinc.org do 28. 1. 2020 (ob prijavi je treba navesti ime, priimek, telefon ter vstopno postajo), plačila pa do 3. 2. 2020!

Neva Zajc in Alenka Mikuž

Kulturno društvo Peter Martinc

 

Komentiranje zaprto.