10. Kino Otok v Izoli razpira svoja platna od 4. do 8. junija 2014.

glava_1

Mednarodni filmski festival Kino Otok – Isola Cinema je zgodba v nastajanju. Projekcijam sledijo srečanja z ustvarjalci, delavnice, rojevajo se ideje, pogledi se ostrijo, krešejo se mnenja V nadaljevanju na kratko predstavljamo pregled dogajanja, siceršnjo otoško filmsko bero pa lahko spoznate na naslovu www.isolacinema.org, kjer najdete tudi vse podatke v povezavi z nakupom vstopnic.
Festival se odvija v treh selekcijah: VEČERI NA MANZIOLIJU, FILMSKI PROGRAM V ODEONU, PODMORNICA – OTOK ZA MULARIJO.

Poglejte si program.
VEČERI NA MANZIOLIJU

Filmi v letnem kinu na izolskem Manziolijevem trgu so paradna sekcija Kino Otoka, kjer lahko v pristnem obmorskem ambientu spremljamo bisere svetovne kinematografije. Festival se bo začel s slovesno otvoritvijo 4. junija v družbi cenjenega Mahamata-Saleha Harouna in njegovega filma Grigris , že večer pred tem pa bodo platno prvi preskusili domačini na brezplačni projekciji filma presenečenja! Filme letnega kina so na svoj način doživeli in predstavili tudi njihovi botri in botre, znani Slovenci.
PROJEKCIJE: od srede do nedelje ob 21.00 in 23.00, izolski Manziolijev trg

FILMSKI PROGRAM V ODEONU

Filmske projekcije v izolskem Art kinu Odeon bodo spremljali pogovori z avtorji – režiserji, igralci in drugimi filmski ustvarjalci. Več kot 15 jih prihaja v Izolo ob 10. izdaji Kino Otoka, in to z vsega sveta, od Indije do ZDA. Indijski film ima posebno mesto v srcu Kino Otoka, program pa se bo med drugim zaustavil tudi v španski Galiciji, prostoru jugovzhodne Evrope in pri naših sosedih ter se poklonil nekaterim velikanom sedme umetnosti.
PROJEKCIJE: od četrtka do nedelje, izolski Art kino Odeon

PODMORNICA – OTOK ZA MULARIJO

Čisto pravi festival za otroke, mlade, družine in vse mlade po srcu! Podmornica – Otok za mularijo se tokrat začenja s slovesno otvoritvijo – slovensko premiero filma Bekas (9+), na sporedu 5. 6. ob 17h v Izolskem Kulturnem domu. Vstopnice so brezplačne, rezervacije sprejemamo na info@isolacinema.org . Do konca tedna se bo odvila še vrsta projekcij, dogajanje pa bodo popestrile brezplačne ustvarjalne delavnice, kreativno varstvo za najmlajše v varnem zavetju Sezamovega kotička. PROJEKCIJE: četrtek, sobota in nedelja, izolski Kulturni dom in Manziolijeva palača.

high quality pills for men:
Clomid online
cheap Lasix
dapoxetine without prescription
cheap Accutane

Komentiranje zaprto.